Hva er det med høsten?

høstJeg fryser på hendene, jeg må jo huske å ha på varmere klær. Men når jeg kikker ut av vinduet mens jeg smører nistepakke til ungene og ser den deilige sola, så tenker jeg at sola varmer..

 Sommeresesongen 2010 er lagt ut hos Ving

 Jeg finner kaffe, for å varme fingrene. Og drømmer meg bort til en kruttsterk kaffe på stranda i Hellas. Det er ingenting som ligner strand her.., og kaffen er sterk.

 Jeg kan få enveis billett til Gran Canaria for 500.-

 Skrur på pcen, sjekker mailen og fortsetter med oppgavene fra i går. I vår gjorde jeg akkurat det samme over hotellets trådløse nett, – i Istanbul. Det var varmt

 Sjekker retsplass.no, – tur til Kypros fra Kristiansand om 11 dager for 1995,-

 Ute blåser det, kald gjennomsiktig vind som sender gule og rød høstblad ned på bakken. Det er sikkert egentlig vakkert.. Jeg fryser.

 Nyhetsbrevet fra Apollo tikker inn i mailboksen

 Jeg sjekker kalenderen for feriemulighet, antallet restferiedager er 11. De blinker mot meg og ber om å bli brukt. Nettbanken sier ikke det samme.

 Finn.no/reise finner med letthet de rimeligste turene i begynnelsen av desember

 Jul ja, mens andre lager julekaker og pakker adventskalender så kan jeg ligge på en strand. Men det er nå det er kaldt, før jeg har vent meg til at det er kaldt. Før jeg skjønner at sommerklærne ikke virker lenger…..

 Første direktefly Kristiansand – varmen er om en uke…

 Det er umulig å slippe tanken. Den er der hele tida. Bare en svipp innom reiseselskapene på nett. Det kommer nye turer hele tida. Enda flere for neste sommer kommer 21. oktober. Det er alltid sol på bildene og det lyser varmt. Jeg kan kjenne den varme sanda.. Jeg lengter.

Det er et helt år til neste sommer. Hvis jeg da ikke kan..

Bestille – pakke – dra, – så enkelt…

mitikas

 

Reklame

7 tanker om “Hva er det med høsten?

  1. Jeg syns du skal gjøre det. Feriedager er til for å brukes opp, og nettbanken er helt sikkert medgjørlig bare du smiler til den 😉

    Jeg var på Gran Canaria første uka i desember i fjor. Det var ganske fint, egentlig…

    • Det er kanskje det som er feil ja, jeg har en tendes til å ikke smile særlig mye når jeg sitter med nettbanken i fanget..

  2. Tilbaketråkk: Huskaldt « Goodwill

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s