Verdens beste x3, eller enda en gang

Verdens beste

Verdens beste x3

Å våkne opp morgenen etter og se inn i de mørke, vakre nyfødtøynene, kjenne varmen stige fra tærne og opp og la hjertet renne over av varme gledestårer, erkjenne enda en gang det ubeskrivelige av å bli beriket med verdens beste. En gang til.

Fordypet i barnets øyne, våken på lykkerus husker jeg presten (som jeg ikke husker navnet på) som sa: “Å se inn i et nyfødts barn sine øyne er det nærmeste vi kan se et glimt av evigheten” Derfor kikket han de nyfødte inn i øynene, mens han spurte etter siste nytt. Igjen får jeg muligheten til å spørre det samme spørsmålet, og i en blanding av barnslig tro, gode tanker og håp, slenger jeg på: “Jeg håper du fikk en klem av bestefar, før du dro”

Inn i det lille ansiktet ser jeg litt av storebroren, litt av midtimellombroren og litt av bare deg selv. Og det sender meg inn på minnereise hvor jeg kjenner igjen følelsen fra de to forrige gangene: Å ha fått tildelt verdens beste!

Verdens beste

At det er mulig, i løpet av sekunder er kjente spark fra magen, dårlig pust og svangerskapskvalme forvandlet til verdens beste, klar for kos, varme og kjærlighet.

Verdens beste

 

Igjen tenker jeg på mine tre verdens beste, trilleturer, på ustøe skritt, den første maten, klatretur i trappa, kirkehopp, Bragdøyaår, skatter i sjøen, skitur på Bortelid, lange seine familiefrokoster i helgene, telttur i hagen, familieturer på hytta og til syden, søskenbarn……. Alt ligger foran deg, du lille prinsesse. Du er også verdens beste, tittelen er ikke brukt opp, det har bare blitt flere av dem.

Nå er vi fulltallige!

13 tanker om “Verdens beste x3, eller enda en gang

 1. Sitter her leser mens tårene triller. Nydelig skrevet og helt sant. Gravid m 4. Mann vet jeg at det blir like fantastisk nå som de andre 3:-)

  • Gratulerer med nr 4, Kari! Det er ganske så fantastisk at det er mulig å bli akkurat like glad i noen en gang til, i løpet av så kort tid.

 2. Ja, nå har du tre verdens beste
  Lille Alva skal hjelpe deg til krefter igjen etter noen slitsomme måneder med lite pust, hun er bare fantastisk den lille prinsessen med store våkne øyne og et lite fantastisk smil.

  Jeg også har 3 verdens beste hos deg og 10 rundt i de andre familiene, hvor hver og en er like fantastiske, føler meg priviligert!
  Samtidig er den følelsen å se inn i øynene på egne nyfødte barn noe en aldri glemmer.

  Velkommen til hele storfamilien lille fantastiske Alva

 3. Tårene triller hos meg også! Så nydelig skrevet. Så sant. 3 nydelige verdens beste! Og så får en av mine verdens beste være en del av storfamilien din…. det er lykke!

 4. Hei og hå!!!! Visste ikke at du hadde egen blogg. Så morsomt, og så fint du skriver. Jeg blogger jo jeg også hvis du ikke visste det allerede, men har interiør som hovedfokus. Titter innom igjen jeg, og kommer som nevnt ned med plommesaft når jeg får revet meg løs hjemmefra. :-))))))

  • Takk skal du ha!!Jeg har oppdaga bloggen din også, og skal nok stikke innom den i blant. 🙂
   Du er velkommen innom både blogg og hus 🙂

 5. Fantastisk nydelig innlegg, kjære venn! Tårene triller her – det virker så lenge siden mine to prinsesser var så små…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s