Om meg

Gsmil står for Grete smil, så vet du det hvis du lurte. Andre kreative og fantasifulle forståelser av forkortelsen kan du gjemme for deg selv.

Jeg er Grete. 36 år og aldri voksen. Leken og kreativ. Hardt arbeidende livsnyter med altfor mange prosjekter igang til en hver tid. Evig student i full jobb. 2 barn, mann, hus og hage. Alltid lengtende etter sommeren. Utålmodig ventende på varme svaberg, glitrende sjø og lykkelige strandnelliker.

 

meg på Chios

Reklame

8 tanker om “Om meg

  • Hei Maria!!
   Velkommen hit til meg!
   Hyggelig å se deg her også 😉

   Jeg syns det innlegget dit passet bra på «Mestring for alle» siden, det er absolutt en viktig sak. Det er nok mange som har lyst til å gjøre noe med det men ikke vet helt hvordan de skal gripe saken an.

 1. HeiGrete. Har vert på samme plassen som du har vert på Chios. Det er den eneste plassen jeg lengter tilbake til Er 73 år og har vert der 3 ganger. Den fineste plassen på denne jord.

  • Det skjønner jeg godt, for Chios er virkelig en øy jeg og lengter tilbake til. Enda jeg bare har vært der en gang!

 2. Hei Grete.Takk for et nydelig innlegg om øya vår.Jeg har reist til Chios i mange år,og har nylig flyttet til Megas Limnionas.Har vært på øya i 11 mnd nå,men har bodd i Kambos.Spiser også Delichios,og blitt kjent med Manoli,som er en meget hyggelig mann.Og som har hjulpet meg mye.Et nydelig sted her i M.Limnionas……

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s